Контакт

Локација

Адреса:
Protekal
Венустас ДОО, Скопје

Бул. Јане Сандански 9а, локал 10, 1000 Скопје.
Тел: ( 389) 22 46 18 10
Мобилен: ( 389) 78 353 354
E-mail: info@protekal.mk
Телефон:
(389) 22 46 18 10 / 078 353 354

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

Protekal © 2021. UKION SHOPS