Информации за испорака

Информации за испорака

Сите пратки во Република Македонија се испорачуваат на купувачот во рок од 2-3 работни дена од денот на примената уплата. 

Сите пратки кои што требаат да бидат испорачани во Европа (надвор од Република Македонија) ке бидат предадени на поштата прв работен ден после примената уплата, додека пратката ке биде испорачана на купувачот во рок од 2-3 недели од денот на примената уплата.  

Сите пратки кои што требаат да бидат испорачани во  прекуокеанските земји ке бидат предадени на поштата прв работен ден после примената уплата, додека пратката ке биде испорачана на купувачот во рок од 2-4 недели од денот на примената уплата.  

Protekal © 2021. UKION SHOPS