Чоколадо и бисквити

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Protekal кокос-криспи штанглица - кутија 7 оброци
Protekal кокос-криспи штанглица - кутија 7 оброци (4. фаза) Готов производ. Произведено во Франци..
1.092 MKD
-8%
Protekal кранч брусница штанглица - кутија 7 оброци
Protekal кранч брусница штанглица - кутија 7 оброци (1. фаза) Подготовка: готов производ Произ..
1.092 MKD1.190 MKD
-8%
Protekal кранч праска штанглица - кутија 7 оброци
Protekal кранч праска штанглица - кутија 7 оброци (1. фаза) Подготовка: готов производ Произве..
1.092 MKD1.190 MKD
Protekal криспи плус штанглица - кутија 6 оброци
Protekal чоко криспи штанглица - кутија 7 оброци (1. фаза) Готов производ. Произведено во УК. ..
1.190 MKD
-8%
Protekal чоко кранч карамела штанглицa - кутија 7 оброци
Protekal чоко кранч карамела штанглицa - кутија 7 оброци (1. фаза) Подготовка: готов производ. ..
1.092 MKD1.190 MKD
Protekal бисквити со чоколадо - кутија 6 оброци
Protekal бисквити со чоколадо - кутија 6 оброци (4. фаза). Готов производ. Произведено во Франциј..
1.092 MKD
Protekal вафла со чоколадо - кутија 6 оброци
Protekal ванила вафла - кутија 6 оброци (3. и 4. фаза) Готов производ. Произведено во Франција. ..
1.092 MKD
Protekal ванила вафла - кутија 6 оброци
Protekal ванила вафла - кутија 6 оброци (3. и 4. фаза) Готов производ. Произведено во Франција. ..
1.092 MKD
Protekal бисквити (cookies) со парчиња чоколадо - кутија 6 оброци
Protekal бисквити (cookies) со парчиња чоколадо - кутија 6 оброци (4. фаза) Готов производ. Произ..
1.092 MKD
-8%
Protekal чоколадни коцки - 1 оброк
Protekal чоколадни коцки - 1 obrok (1. фаза)  Готов производ Произведено во Франција ..
156 MKD170 MKD
Protekal штанглица чоко бреак - кутија 6 оброци
Protekal штанглица чоко бреак - кутија 6 оброци (1. фаза) Готов производ. Произведено во УК ..
1.190 MKD
Protekal © 2019. UKION SHOPS